Ми з повагою та відповідальністю ставимось до конфіденційної інформації будь-якої особи, що стала Користувачем Додатку та вживатимемо заходів щодо забезпечення її захисту.

В разі наявності серед розміщеної у Додатку інформації про Користувача персональних даних, Користувач фактом користування Додатком у будь-який спосіб: надає повну та безумовну згоду на обробку Додатком таких персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», до моменту отримання Додатком офіційної письмової заборони Користувача на обробку відповідних персональних даних та підтверджує своєчасність його повідомлення про права у зв'язку із включенням його персональних даних до бази персональних даних, мету обробки, джерела збирання, місцезнаходження володільця (розпорядника), про обробку його персональних даних, дії з ними просить його не повідомляти.

Додаток може збирати як основні персональні дані, такі як ім'я, прізвище, по батькові, адресу та електронну адресу, так і вторинні (технічні) дані - інформацію про з'єднання, системну інформацію, тощо. Додаток може способом та на умовах на власний розсуд передавати інформацію розміщену Користувачем, в тому числі але не виключно – персональні дані, необмеженому колу третіх осіб, публікувати таку інформацію, тощо.

Додаток може використовувати будь-яку зібрану через Додаток інформацію, в тому числі, але не виключно персональні дані, з метою покращення змісту Додатку, його доопрацювання, для маркетингових або дослідницьких цілей, використання в бухгалтерському та управлінському обліку, а також для інших цілей, що не суперечить положенням чинного законодавства України.

Користувач як суб'єкт персональних даних має наступні права:
  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

В разі якщо Додатком отримано офіційну письмову заборону Користувача на обробку персональних даних, або відкликано згоду на обробку персональних даних, або використане будь-яке інше право, яке робить використання Додатку, або виконання Правил використання мобільного додатку неможливим, або ускладнює їх, Користувач зобов’язаний припинити використання Додатку, а Додаток може видалити профіль Користувача. При цьому Користувач зобов’язаний виконати всі взяті на себе раніше зобов’язання, пов’язані з Додатком.

Користувач фактом користування Додатком у будь-який спосіб, підтверджує свою згоду взяти на себе зобов'язання щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» та свою спроможність їх забезпечити щодо персональних даних третіх осіб, якщо Додаток міститиме такі.

В разі перегляду, копіювання, використання та будь-яких інших операцій з інформацією розміщеною у Додатку, Користувач зобов’язаний дотримуватись законодавства України, не порушувати права та охоронювані законом інтереси третіх осіб. При використанні Користувачем будь-якої інформації з Додатку посилання на Додаток обов’язкове.

Користувач погоджується з тим, що конфіденційність даних переданих через Інтернет не гарантована. Додаток не несе відповідальності за збитки, завдані завдяки розміщенню інформації про Користувача (Користувачем).

На Користувача не розповсюджується GDPR та інше законодавство що регулює захист персональних даних поза межами України.

Дана Політика є невід’ємною частиною Правил використання мобільного додатку ФУДСТР. Додаток залишає за собою право змінити дану Політику в односторонньому порядку без повідомлення кожного Користувача. Змінена Політика набуває чинності з моменту її розміщення у Додатку. Використання Користувачем Додатку в будь-якій формі автоматично означає ознайомлення та повне і беззастережне прийняття умов даної Політики в останній редакції.